Campioana României a câștigat prin golurile marcate de Daniel Bîrligea şi Alexandru Musi.

Bîrligea a deschis scorul cu o execuție acrobatică din marginea careului mic în minutul 26. Abia în prelungirile primei reprize au mai fost două ocazii de gol. În minutul 45+2, Dawa l-a deposedat în ultima clipă pe dinamovistul Politic, iar FCSB a avut și ea o șansă de gol un minut mai târziu, când Golubovic a respins șutul lui Miculescu.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Repriza secundă a fost marcată și ea de lipsa ocaziilor. Abia în min. 90+1, Ştefănescu (FCSB) a şutat din lovitură liberă de la 25 de metri aproape de vinclu. Tot în prelungiri, în minutul 90+3, FCSB a marcat al doilea gol prin Alexandru Musi, cu un şut din întoarcere din careul de 16 metri, din centrarea lui Creţu. Dinamo a tras un singur șut pe poartă tot meciul, prin Abdallah, abia în ultimul minut de prelungiri.

Ultima victorie a lui Dinamo împotriva lui FCSB a avut loc acum 4 ani, în februarie 2020, scor 2-1.

Gigi Becali a spus că îl va scoate pe Octavian Popescu din echipă cu Rapid

La finalul partidei Dinamo – FCSB, Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de cartonașele galbene primite ușor de Octavian Popescu și Darius Olaru pentru proteste la adresa arbitrului.

„Trebuie amenzi, să dăm amenzi. Eu așa le-am spus. Pentru ce să ia Olaru atâtea galbene? Lui Olaru n-ai ce să-i faci. Dar George (n.red. l-a confundat cu Octavian Popescu)… Bă, vezi-ți de treaba ta, că încă nu ai revenit încă. Ai jucat bine la tineret, dar dă goluri, să te văd! Dacă m-aș duce la echipă, s-ar termina cu lucrurile astea. Că eu bat cu pumnul în masă, să înțeleagă, că nu înțeleg de vorbă bună”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

El a adăugat că Octavian Popescu va fi scos din primul „11” și înlocuit cu Musi la următorul meci, cu Rapid, deși Musi a fost criticat pentru că are câteva kilograme în plus.

„Acum, normal, o să joace el (n.red. – Musi), că a dat gol. Să stea afară George (n.red. l-a confundat cu Octavian Popescu). Așa ar fi normal. O să mă duc să-l trag de șunci (n.r. – pe Musi) și dacă… Metoda mea e asta, îi ridic tricoul și-l trag de șunci”, a mai spus Becali.

Urmărește-ne pe Google News