După un parcurs foarte slab în a doua parte a returului, când au reuşit să rateze toate obiectivele, dinamoviştii au mers la Alba Iulia cu gândul doar la cele trei puncte, în speranţa că acţionarii le vor debloca primele şi le vor achita salariile restante. Partida a început cum nu se putea mai prost pentru “câini”. Ardelenii au ratat prima ocazie prin Fl. Dan (3). Acelaşi Dan a reuşit să deschidă scorul: servit excelent de Stanciu, mijlocaşul a preluat în faţa lui Scarlatache şi l-a lobat pe Curcă (29).

Dinamoviştii au revenit în joc şi şi-au creat o oportunitate de a egala prin A. Cristea, însă atacantul a fost deposedat în momentul şutului. În ultimul minut al primei reprize, Dinamo a beneficiat de un penalty. Mărgăritescu a tras la poartă, iar Vujadinovici a făcut henţ. Andrei a transformat pentru 1-1.

Gazdele, bară în minutul 90

După timpul de odihnă, localnicii s-au retras şi au sperat să “muşte” pe contre. Pasienţa nu le-a ieşit, iar Andrei Cristea, servit excelent de Boştină, a înscris golul victoriei şi a preluat şefia în clasamentul golgheterilor, ajungând la cota 16. Fără Vujadinovici, care a fost eliminat (71), gazdele au sperat, dar Dan a dat-o-n bară (90), Dinamo continuând cursa pentru Europa League. Măcar atât!

Urmărește-ne pe Google News