UPDATE, ora 12.40. Au fost anunțate încă trei cazuri de infecție cu coronavirus, două persoane din staff-ul tehnic și una din cel administrativ, astfel că numărul celor depistați pozitiv la clubul Dinamo a urcat la 15.

În acest moment, la Dinamo sunt 11 jucători infectați cu coronavirus și un maseur.

Mattia Montini, cel de-al 11-lea fotbalist confirmat cu Covid-19 din lotul lui Dinamo, spune că se simte bine și că nu are simptome

”Nu am simptome. Sunt ok și din punct de vedere psihic. Sper că va fi bine”, a spus Montini pentru Gazeta Sporturilor.  

În acest moment, Dinamo ocupă locul 7 în play-out, retrogradabil, având 21 de puncte din 7 partide și, în situația dată, echipa bucureșteană ar putea pierde la masa verde partidele pe care nu le va mai putea disputa, din cauza focarului de coronavirus din lot.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, afirmă însă că nu susţine ideea ca Dinamo să piardă vreun meci la masa verde, atât timp cât nu există probe concludente care să demonstreze culpa clubului în apariţia cazurilor de COVID-19.

„Nu susţin ideea ca Dinamo Bucureşti să piardă vreun meci la masa verde, atâta timp cât există o imposibilitate obiectivă de a proba culpa clubului în apariţia cazurilor de COVID-19.

Refuz să accept demonizarea celor care conduc clubul pentru motive petrecute independent de voinţa lor. Indiferent de poziţia din clasament, Dinamo Bucureşti rămâne unul dintre cele mai importante branduri ale Ligii I, aşa încât suntem preocupaţi cu toţii de situaţia medicală şi sportivă actuală în care se găseşte clubul şi încercăm să găsim împreună cu reprezentanţii clubului soluţii pentru a nu crea un dezechilibru sistemic la nivelul Ligii I”, a scris Ştefan pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News