Înainte de meciul de duminică, antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, are mari dureri de cap. Din cauza faptului că lipsesc foarte mulţi jucători, “Țânţarul” nu ştie ce echipă va alinia la Urziceni.

Ultima problemă, şi cea mai gravă, e cea a lui Lucian Goian (27 de ani), care a şi marcat golul dinamovist în disputa cu CFR (1-1). “Gogu” a fost lovit violent de Dolha, propriul portar, într-o fază similară cu accidentarea lui Florin Costea de către Brăneţ. Goian a făcut ieri, la Clinica Phoenix, un consult RMN. Examenul medical a relevat faptul că jucătorul are entorsă la genunchiul drept, ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi ruptură parţială a ligamentului colateral extern.

El se va opera luni, la Roma (Italia). “Goe” e aut până la finalul sezonului. Stoperul era în formă excelentă şi e distrus. Logodnica sa, Anda Banu, e cea responsabilă cu refacerea, cel puţin psihică, a fotbalistului. În afara lui Goian cel mic, Ţălnar îi are indisponibili pe Dragoş Grigore, Zie Diabate, Marius Niculae şi Alexe. Scarlatache şi Kone sunt suspendaţi.

Urmărește-ne pe Google News