Cristi Borcea s-a distrat de Revelion în restaurantul propriu din Miami, alături de mai mulţi conaţionali stabiliţi peste Ocean, care au dorit să petreacă româneşte în noaptea dintre ani. Clienţii localului La Vendetta au fost serviţi, printre altele, cu răcituri de porc şi de curcan, cârnaţi de casă, brânzeturi, roşii umplute cu salată de vinete, sărmăluţe cu mămăliguţă şi ardei iute, muşchi de porc împănat cu cabanos, servit cu piure de cartofi, file de peşte la cuptor, antricot de vită cu sos de ciuperci şi legume şi pui vendetta (rulou din piept de pui umplut cu spanac).

Muzica populară şi manelele, la putere

În privinţa băuturii, oaspeţii lui Borcea s-au delectat cu vin alb şi roşu şi au ciocnit o cupă de şampanie la intrarea în 2012, iar atmosfera a fost încinsă şi întreţinută cu multă muzică românească: uşoară, populară şi manele. Petrecăreţii au scos din buzunar câte 150 de dolari pentru a petrece Revelionul în localul din Miami împreună cu directorul executiv al lui Dinamo şi cu Alina, soţia acestuia.
foto: www.RazvanPascu.ro

Urmărește-ne pe Google News