Ghanezul fusese mutat acum trei zile de la Spitalul Universitar la Bagdasar – Arseni, unitate medicală specializată în tratamente neurologice posttraumatice. Ionela, soţia, şi Jennifer Ştefania, fiica de 4 ani a fotbalistului, erau foarte entuziasmate că Ibrahim putea respira fără aparate şi reuşise să înghită mâncarea. Dossey urma să facă deplasarea în Austria, unde trebuia să înceapă programul de recuperare.

“Se afla în comă, era numai piele şi os. L-am văzut în urmă cu 10 zile împreună cu o colegă de la Spitalul Municipal din Bucureşti şi şansele lui de supravieţuire nu erau foarte mari. A încetat din viaţă, din cauză că sângele nu mai putea să ţină proteinele în organism, ajungându-se la stop cardiorespirator”, a declarat doctorul Gelu Onose, cel care îl avea sub observaţie. Foştii colegi ai africanului au fost stupefiaţi la aflarea veştii.

“Suntem îndureraţi, nu îmi vine să cred. Ne-am zbătut mult ca să îi fie bine. Am făcut degeaba campania umanitară în urma căreia am strâns 50.000 de lei. Păcat că Rapidul şi Braşovul nu au dat nici un ban”, a spus Ionuţ Dragomir, fostul coleg al lui Dossey.

Urmărește-ne pe Google News