Aseară, de la ora 18.00, a avut loc al doilea antrenament al “Neamţului” în Ghencea. “Secundul” Pedrazzini a dat indicaţiile, în timp ce Dorinel a stat la marginea terenului şi a jonglat cu mingea. Spre final, “Munti” s-a băgat la ture de teren cu jucătorii. Emeghara s-a antrenat normal, în timp ce Rădoi şi Ovidiu Petre nu au participat la antrenament, ei mergând în sala de forţă.

Tehnicianul a declarat că derby-ul pe care Steaua îl va disputa, sâmbătă, cu Dinamo, în etapa a 13-a a Ligii I, este foarte important pentru campionat, dar nu decisiv: “Cu Dinamo ne aşteaptă un meci greu, dar ne pregătim să câştigăm. Am luat în calcul când am venit la Steaua şi programul dificil, însă nu mă înspăimântă acest lucru, am încredere în echipă. Cu prima oportunitate, echipa va avea alt moral. Meciul de sâmbătă este foarte important pentru campionat, sunt 6 puncte diferenţă faţă de Dinamo şi cu o victorie am intra din nou în cărţi, dar nu e decisiv. Important e cum jucăm noi, aceasta e principala mea preocupare şi sper să ne revenim”.

Munti a mai spus : “Primul meci e cel mai important. Voi fi primit probabil în Ştefan del Mare aşa cum am fost şi până acum, nu am alte aşteptări. Sper să plec fericit de acolo”. Antrenorul a încheiat: “I-am ars cu Vasluiul anul trecut pe dinamovişti, o să-i bat şi acum, când sunt la Steaua”.

Program infernal

Dorinel Munteanu vrea să scoată Steaua din criză, dar programul echipei e infernal. Dacă iese bine din aceste meciuri, dovedeşte că e antrenor.

Liga I, etapa a 13-a: Dinamo – Steaua.
Liga I, etapa a 14-a: Rapid – Steaua.
Liga I, etapa a 15-a: Steaua – FC Timişoara.
Liga I, etapa a 16-a: Universitatea Craiova – Steaua.
Liga I, etapa a 17-a: Steaua – Unirea Urziceni.
Grupele Ligii Campionilor: Lyon – Steaua, Bayern – Steaua, Steaua – Fiorentina.

Urmărește-ne pe Google News