După ce Libertatea a dezvăluit idila dintre Adrian Mutu și Bianca Drăgușanu, lucrurile s-au precipitat și veridicitatea bombei anului a fost pusă la îndoială. Ei bine, Libertatea a obținut informații noi care atestă faptul că cei doi au fost împreună.

După cum relatam în numărul de ieri al ziarului nostru, Bianca și Mutu s-au întâlnit de mai multe ori în locuri publice, dar cât de cât ferite, alegând ore la care pericolul să fie văzuți împreună era mic. Însă, nu au luat în calcul toate riscurile. În noaptea de 11 spre 12 februarie, s-a produs o dvadă incontestabilă a idilei lor. Mult după miezul nopții, mașina Biancăi Drăgușanu, un SUV de culoare neagră a fost trasă pe dreapta în zona Aviatorilor din București. Potrivit unor surse din cadrul poliției rutiere, la volanul bolidului se afla, surpriză, Adrian Mutu care, cu acea ocazie, a fost amendat pentru viteză. Din informațiile noastre, fotbalistul circula cu o viteză de 92 km/h pe un segment de drum pe care restricția era de 60. În aceste condiții, sportivul a încasat șase puncte de penalizare și o amendă de 292,5 lei.

Gonea cu roșcata în dreapta

Dar să nu omitem detaliul esențial: Adrian Mutu conducea mașina Biancăi Drăgușanu, la ora 02.15, cu Bianca Drăgușanu în dreapta, lucru confirmat de surse din poliție. În aceste condiții, când el susține că alta este iubita lui, cum ar putea nega că nu au petrecut măcar o noapte împreună.

Ieri, după dezvăluirea că Mutu și Bianca ar avea o idilă, fotbalistul a avut o reacție menită să conteste informația. Mut când vine vorba despre viața personală, fostbalistul și-a asumat ca niciodată o relație cu femeia alături de care fusese surprins în oraș. Potrivit vocilor din anturajul lui, acesta ar fi încercat astfel să se răzbune pe Bianca Drăgușau, care tocmai refuzase să petreacă Sfântul Valentin cu el.

S-a lăudat că a divorțat!

De zece ani, oficial, Adi Mutu este soțul lui Consuelo, o brunetă superbă originară din Republica Dominicană, cu care are două fetițe. Neoficial însă, starea lui civilă s-ar fi schimbat recent. Chiar la începutul acestui an, fotbalistul s-ar fi lăudat în cercul lui de prieteni că este un bărbat liber și poate face ce vrea. Ce-i drept, se pare că Mutu și Consuelo au pus capăt mariajului lor în urmă cu aproximativ trei luni, în Italia, unde s-au și căsătorit în 2005. Contactat telefonic pe această temă, fotbalistul a refuzat să comenteze informația, fără însă a nega.

De la nașu pentru finu

Bruneta cu care Briliantul a considerat oportun să-și asume o relație este modelul Sandra Bachici. Până mai ieri  logodnica fotbalistului Laszlo Sepsi, a cărui cerere în căsătorie o acceptase chiar în prima zi a anului, aceasta a renunțat la tot pentru a fi cu Mutu. Se pare însă că cei doi nu se știu de azi, de ieri… În 2010, Sandra a câștigat titlul de Miss România, într-un concurs strâns legat de numele afaceristului Nicu Gheară, nașul de cununie al cuplului Mutu-Consuelo. Mai mult, la vremea aceea s-a zvonit chiar că fata s-ar fi apropiat destul de mult de Gheară, ajungând în anturajul său intim.

 

Urmărește-ne pe Google News