„Bergodi a greşit. Clar. După ce iei 180.000 de euro să ai comportamentul ăla nu este normal. Păi, ce facem? Nu se mai face distincţie între patron şi angajat? Era vorba de munca lui? Munca lui era pentru patronul ăla care îl plăteşte. Astea sunt idei comuniste, băi, fratele meu! S-a terminat, acum eşti slugă la patron. Faci ce spune patronul, nu ce vrei tu. Că altfel nu iei bani. Dacă italienii nu sunt obişnuiţi cu asta, de ce nu stau în ţara lor? Italienii ce le fac românilor noştri acolo? Bonetti nu acceptă să facă ce zice Borcea? Păi dacă nu acceptă o să aibă soarta lui Bergodi. La ei în Italia suflă vreunul în faţa patronilor?”, a declarat Dragomir într-o adevărată tiradă la adresa celor care contestă implicare finanţatorilor în viaţa echipei.

Dragomir consideră, de asemenea, că pentru acest moment, Mihai Stoichiţă era cea mai bună variantă pentru postul de antrenor la Steaua.

„Stoichiţă era cea mai bună soluţie pentru Steaua în momentul actual. Stoichiţă este unul dintre cei mai buni antrenori români, dar până acum s-a dus în altă parte, a umblat după bani. Eu cred că va sta mult timp pe banca Stelei pentru că e un tip diplomat. Nu se dă mai rotund decât este, aşa cum fac alţii. Şi mă refer la antrenorii ăştia care nu au nicio performanţă, dar se dau aşa mari, de parcă cine ştie cine ar fi”, a adăugat preşedintele LPF.

Urmărește-ne pe Google News