“Sunt ferm convins că Gigi are în continuare foarte mulţi bani. Criza economică l-a făcut însă mult mai înţelept la capitolul cheltuieli”, a precizat Duckadam pentru Libertatea.

Fostul mare portar al Stelei nu ezită să-i ia apărarea lui Gigi Becali în “Cazul valiza”. După ce judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins toate excepţiile invocate de apărători, cât şi contestaţia făcută de Becali privind sechestrul asigurator pus de anchetatori pe suma de 1.700.000 de euro, Helmi este de părere că se face prea mult tam-tam în acest dosar.

“Eu sper ca Gigi să-şi recupereze banii. Mi se pare că se exagerează prea mult în acest caz. Banii se aflau într-o maşină. Nu s-a realizat un flagrant. Ceva nu este în regulă. Prea pare totul cusut cu aţă albă”, a afirmat fosta glorie a Stelei, Helmuth Duckadam, care, cu ani în urmă, era angajat ca vameş la Vama Nădlac.

Dinamo, doar în Europa League

Duckadam rămâne la părerea că bătălia pentru titlu se va da între echipele din provincie, CFR Cluj, Timişoara şi FC Vaslui. În privinţa lui Dinamo, Helmuth crede că echipa “câinilor” va prinde doar un loc de Europa League. “Diferenţa de puncte este mult prea mare. Nu cred că Dinamo se va mai putea bate pentru campionat”, a spus Helmuth.

Urmărește-ne pe Google News