În timp ce Vasile Mogoș, 26 de ani, a fost titular și ținut tot jocul pe teren ca fundaș dreapta la Cremonese, internaționalul George Pușcaș, 22 de ani, a intrat în minutul 33 la Palermo, în locul accidentatului Stefano Moreo, folosit vârf împins. 

Palermo, 37 de puncte, este un lider cu mari probleme. Venea pe ”Stadio Giovanni Zini” din Cremona după un eșec pe teren propriu cu Salernitata, scor 1-2. Cremonese, 26 de puncte, a urcat pe locul 11 din 19 formații.

Tot în liga secundă din Il Calcio, mijlocașul stânga Vlad Dragomir (”galben” în minutul 26) a fost integralist la oaspeți, în meciul Ascoli – Perugia 0-3.

Maxim, aproape o repriză la Mainz

În Bundesliga, Alexandru Maxim nu s-a ridicat de pe banca de rezerve, la partida Mainz – FC Nürnberg 2-1. L-a substituit, în minutul 54, pe Levin Öztunali.

Tot astăzi, în etapa a 19-a din Turcia, Cristian Săputanu a egalat în disputat Kayserispor – Bursaspor, scor 1-1, în minutul 48, din pasa lui Umut Bulut, fost jucător important la Galatasaray. Românul campion cu FC Porto a luat și un cartonaș galben, în minutul 11.

Trupa din Kayseri este pe locul 13 din 18 formații, cu 21 de puncte. Retrogradează ultimele trei clasate. Fenerbahce este pe locul 16, cu 17 puncte.

Urmărește-ne pe Google News