”Să plece, că oricum va fi dat afară!”

Starostele Ligii a concluzionat: „Dacă nu se califică să plece, pentru că oricum va fi dat afară! Dacă reuşeşte să califice echipa, doar nu sunt nebun să nu recunosc că am greşit. Dar nu am greşit, pentru că eu am tras semnalul de alarmă la timp, ca lucrurile să se îndrepte. El nu face doi bani, calificările alea de la Euro 2008 şi Euro 2008 au fost întâmplătoare”.

Dragomir despre…
Beţia de după 0-4 din Olanda: ”Piţurcă a minţit poporul că nu s-a băut. Şi ştie toată lumea că acolo, în Olanda, s-a băut în cantităţi industriale”.
Meciurile următoare, cu Ungaria şi cu Turcia: ”Jucăm cu două echipe mai slabe decât noi. Dă-o încolo, cum să nu ne calificăm în play-off? Putem să-i batem pe turci şi pe unguri, iar dacă avem noroc la tragerea la sorţi pentru baraj putem să ajungem şi la Mondiale”.
Obiectivul lui Piţurcă: ”Cum adică el nu are obiectiv calificarea la CM 2014? E o aberaţie să angajezi pe unul fără să-i dai obiectiv clar. Nu există aşa ceva pe pământ, să-i dai unuia o groază de bani fără să-i spui ce are de făcut”.
Salariul propriu, de 15.000 de euro: ”Pentru cei 15.000 de euro, am aprobarea Adunării Generale şi aduc eu banii ăia. El nu are aprobare pentru salariul lui de 420.000 de euro pe an şi nici nu aduce bani, doar consumă”.

CE SPUSESE PIŢI LUNI
”În viaţa mea nu mai vorbesc cu el!”
Marele duel al lui Piţi este acum cu Mitică Dragomir. ”Face rău naţionalei. Are o strategie bine pusă la punct. Şi toate pentru că nu l-am luat pe Sânmărtean, de care îmi pare rău şi pe care l-aş fi luat dacă ar fi avut câţiva ani mai puţin. În viaţa mea n-o să mai vorbesc cu el! El face conferinţe şi zice doar: ”coţofârloaia din vale, mă doare-n pălărie”! A îndobitocit lumea! Întrebaţi-l de fotbalul românesc, de unde primeşte 15.000 de euro şi ce face pentru bani ăia! La noi, preşedintele ligii e analist! Nu înţeleg răutăţile lui. Era într-o zi cu un costum de la 1970, de comunist, era urât, era roşu la faţă!”.

Urmărește-ne pe Google News