Înfrângerea suferită de România în faţa Ucrainei l-a întristat pe selecţionerul Răzvan Lucescu, care spera într- o victorie de moral în faţa vecinilor noştri.

“Sigur că eşti supărat şi amărât când ratezi o victorie la loviturile de departajare. Ne-am fi dorit o finală cu Suedia”, a declarat Răzvan Lucescu.

Selecţionerul n-a vrut să comenteze declaraţiile finanţatorului Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, care l-a acuzat că a selecţionat nişte “neica-nimeni”, şi a mulţumit sutelor de români prezenţi în tribună la partida cu Ucraina. E mulţumit de patru jucători Chiar dacă România a fost dominată teritorial şi învinsă, tehnicianul a avut şi cuvinte de laudă pentru elevii săi.

“Zicu a jucat foarte bine, la fel şi Dan Alexa, şi Deac. Pot spune că am văzut patru jucători pe care mă pot baza pentru meciul cu Bosnia, iar unul sau doi ar putea să fie chiar în primul «11»”, a comentat Lucescu.

Dan Alexa: «Ne doream să întâlnim Suedia»

Mijlocaşul Dan Alexa, autorul celor două goluri ale României în partida cu Ucraina, a explicat de ce tricolorii şi-au dorit cu ardoare victoria împotriva ucrainenilor.

“Ne doream să jucăm cu Suedia şi ştiam că avem nevoie de victorie cu Ucraina pentru ca acest lucru să se întâmple. Noi am intrat greu în meci, dar cred că în repriza a doua am fost mai buni, chiar dacă fotbaliştii lor sunt mai experimentaţi şi au o valoare mare”, a spus “Chirurgul”.

Piţi: «Rezultat bun»

Victor Piţurcă, fostul selecţioner, a declarat, ieri, la Dolce Sport: “A fost important că jucătorii au revenit de la 0-2. Răzvan Lucescu ştie mai bine ce a urmărit, care sunt aspectele pe care le-a solicitat jucătorilor. E mai puţin important cine joacă. Este un rezultat bun”.

Urmărește-ne pe Google News