Îşi vede rivalii în coada clasamentului

Credeţi că arbitrul a influenţat rezultatul?
Se discută prea mult despre asta. Pe durata întregii partide, pe teren a existat doar o singură echipă. Mai mult, în a doua repriză a fost măcel. Au fost momente când Dinamo nu a ieşit din 30 de metri. E o sfidare a bunuluisimţ să mai comentezi după un asemenea meci. Îi salut voios de la 13 puncte distanţă. Dinamo ar trebui să aibă grijă pentru că va avea probleme mari în subsolul clasamentului. Succes glumeţului Negoiţă în lupta pentru supravieţuire!
Cine a mai rămas în cursa pentru primul loc?
La începutul campionatului credeam că ne vom bate cu Vaslui şi cu CFR, dar acum sunt în urmărirea noastră Pandurii şi Vaslui. Rapid, Dinamo şi CFR cred că au ieşit din cursă.

Grupă complicată în Europa League

Mihai Stoica a vorbit, ieri, şi despre meciul de joi, din Liga Europa, cu Molde: “Nu sunt sigur care este prioritatea lor numărul unu, campionatul sau Liga Europa, dar noi vom pregăti partida după gândirea şi tactica lui Reghe. Avem o grupă foarte complicată şi trebuie să fim atenţi. Este adevărat că un egal sau o victorie ne apropie de calificare, dar nimic nu este 100%. Trebuie să gestionăm bine oboseala fizică şi mentală acumulată după derby, pentru că după un asemenea rezultat scos în faţa unei rivale se poate pierde concentrarea”.

Urmărește-ne pe Google News