“Eu voi lua hotărârea cu căpitanul”, a sunat, răspicat, vocea lui Lucescu. Însă nu a dorit să facă vreo nominalizare. Urmaşul lui Piţurcă nu are, totuşi, motive să aleagă alt purtător al banderolei şi îi va da credit în continuare lui Cristi Chivu, despre care are o părere excelentă.

De altfel, imediat după meciul de vinerea viitoare, cu Farul, din etapa a 30-a a Ligii I, Răzvan Lucescu va lepăda haina de tehnician al lui FC Braşov pentru fracul de selecţioner. “Luce junior” şi-a rezervat bilete de avion pentru un zbor în Italia, la Milano, unde antrenorul vrea să discute cu Cristi Chivu, “fost, actual, viitor căpitan şi lider al naţionalei”, după cum afirmă Răzvan.

Lucescu se va vedea sâmbătă cu fotbalistul milanezilor, urmând a-i prezenta ideile sale pe termen scurt şi pentru a-i cere părerea în ceea ce priveşte strategia de viitor a naţionalei României. De asemenea, duminică, Răzvan va fi în tribună, la Verona, la meciul de Serie A dintre Chievo şi trupa interistă, principala candidată la cucerirea titlului. Chivu l-a ajutat în iarnă pe Lucescu, care a asistat la un ciclu complet de antrenamente conduse de Jose Mourinho.

“Ar fi imoral pentru campionat să mă apuc să port discuţii cu fotbaliştii din Liga I, pentru că, până în vară, voi activa şi la FC Braşov. Aşa că am început discuţiile cu stranierii”, a explicat noul selecţioner.

Fiul tehnicianului a venit în premieră la un meci al tatălui său

Supriză la tribuna oficială a stadionului din Braşov. Matei (foto), 15 ani, fiul noului selecţioner Răzvan Lucescu, a venit, în premieră, la un joc al tatălui său, FC Braşov – Poli Iaşi. Însoţit de un prieten, puştiul, care nu părea prea interesat de fotbal până sâmbătă, a trăit la maximum fiecare fază, iar la final a aplaudat frenetic.

“Cum am bătut cu 2-0, prezenţa lui fi-miu mi-a purtat noroc”, a comentat Răzvan, care urmăreşte clar un loc ce ar asigura prezenţa în Cupa UEFA. “Stegarii” au trecut fără probleme de Poli Iaşi, “dubla” lui Surdu, ajuns la a opta reuşită stagională, oferind victoria localnicilor.

Urmărește-ne pe Google News