Dosarul a fost trimis de DNA la comisie. Cu el pe masă, organismul federal a avut ședință miercuri, dar a fost un termen intermediar, în care avocatul echipei Gaz Metan Mediaș a solicitat reaudierea martorilor, printre care Romică Pașcu și Vasile Dochița, ambii conducători la gruparea ”stegarilor”, precum și Marian Constantinescu, fost fotbalist brașovean care a împărțit bani în vestiar, apoi, a doua zi, s-a transferat tocmai la Concordia Chiajna, grupare care a evitat retrogradarea în urma rezultatului de sub Tâmpa, FC Brașov – Gaz Metan Mediaș 0-0.

”De ce am cerut reaudierea părților? Pentru a se face în prezența noastră, iar comisia să dea sancțiuni disciplinare în baza unor probe serioase. Declarațiile inițiale date la dosar de către cei în cauză sunt niște glume, de câte trei rânduri”, spune avocatul Virgiliu Ghidra, cel care apără interesele divizionarei secunde din Mediaș.

La termen intermediar s-a acordat un alt termen, 18 ianuarie 2016. Avocatul consideră că acest caz va fi la fel de spectaculos ca și ”cazul Valiza”, dar s-ar putea lăsa și cu pedepsirea cluburilor, nu doar cu arestări ale unor persoane.

”Cum a fost în cazul Valiza? Steaua n-a primit nicio sancțiune, dar instanțele civile au constatat ulterior săvârșirea unei fapte penale, iar patronul clubului a intrat la închisoare. Noi am spera să nu fie chiar ca în cazul Valiza, în sensul că am vrea să fie pedepsite și cluburile care au încălcat regulamentele sportive. Sunt alte vremuri, lucrurile sunt mai transparente. De ce am mai cerut aceste audieri? Pentru că nu s-au pus întrebări esențiale și pentru ca decizia de sancționare pe linie sportivă a cluburilor vinovate să nu poată fi atacată ulterior din lipsă de probatoriu. De asemenea, o eventuală decizie eronată din partea comisiei va fi contestată de către noi, vom căuta s-o infirmăm imediat, în cazul în care nu ne va fi favorabilă, pentru că știm exact cum au stat lucrurile”, ne-a mai spus Ghidra.

SportNews vă va ține la curent cu acest caz care se anunță spectaculos, în care sunt așteptate arestări. Iată doar câteva dintre articolele scrise pe această temă de către site-ul nostru. La DNA, anchetatorii din acest dosarul sunt cei care au lucrat și la ”Dosarul Transferurilor”, în urma căruia opt oameni de fotbal au fost condamnați.

FRF a repus pe rol dosarul ”Gaz Metan Mediaș – FC Brașov”: ”Nu știu ce mai așteaptă. Au probe suficiente pentru a lua o decizie!

FRF redeschide cazul Brașov – Mediaș. În horă au intrat Chiajna și Petrolul / EXCLUSIV

CAZUL BRAŞOV – MEDIAŞ / Fotbalistul Alex Muntean, de la Gaz Metan, le-a explicat procurorilor de ce a avut nevoie de numărul de telefon al primarului din Chiajna şi ce mesaje a schimbat cu antrenorul Concordiei, Marius Baciu. Alți doi jucători au fost audiați

Ioan Horoba, președintele de la Gaz Metan, atacă decizia FRF, care a trimis la DNA ”dosarul Sacoșa de la Brașov”, la DNA: ”Mi se pare suspect că nu au luat nici o decizie. Dacă cercetează DNA, înseamnă că sunt fapte penale și că am dreptate! Dar când mă mai bagă înapoi în Liga I?!”

Încă un scandal zguduie fotbalul românesc! DNA a audiat un fotbalist implicat în meciul cu cântec FC Brașov – Gaz Metan Mediaș. Un alt jucător, nu s-a prezentat în fața procurorilor, deși a primit citație! Comisia de Discplină, convocată să ia astăzi o decizie pe linie sportivă / GALERIE FOTO

Un conducător din fotbalul românesc a fost audiat astăzi, timp de două ore, la DNA! ”Le-am spus procurorilor ceea ce le-am spus și celor de la comisie: a fost corupție!”. Anchetatorii sunt aceiași care au trimis după gratii opt oameni de fotbal în ”Dosarul Transferurilor”! / EXCLUSIV

DNA a intrat pe fir: ”Omul care a premiat Brașovul își riscă libertatea!”

Am vorbit cu afaceristul care i-a premiat pe fotbaliştii de la FC Braşov!

Urmărește-ne pe Google News