După demisia lui Ilie Dumitrescu, banca Stelei va fi preluată de “secundul” acestuia, Edi Iordănescu, antrenor care va fi ajutat chiar de tatăl său, Anghel Iordănescu. Cum aceasta este doar o soluţie de moment, Gigi Becali a început deja negocierile cu Dan Petrescu, în prezent în liga a II-a din Rusia.

Patronul Stelei a încercat să astupe rapid gaura lăsată de plecarea lui Ilie Dumitrescu, însă Anghel Iordănescu a refuzat să preia frâiele “roş-albaştrilor”. În criză de timp şi de soluţii, deoarece Steaua joacă, mâine, în 16-imile Cupei României, în Bănie, cu Gaz Metan CFR Craiova, Gigi Becali a decis ca Edi Iordănescu să fie antrenor principal interimar.

Într-o lună, Dan va fi liber de contract

“Edi va rămâne interimar, unul, două, trei, patru, cinci meciuri şi poate îl va ajuta şi tatăl său. Puiu Iordănescu mi-a zis că nu mai poate să antreneze, dar că îl ajută pe Edi o lună-două”, a declarat Gigi Becali, la Sport.ro. Finanţatorul echipei din Ghencea a mai anunţat, ieri, că pe 6 noiembrie va începe negocierile cu Dan Petrescu, care ar putea reveni în România din iarnă. “Peste o lună, Dan Petrescu ar putea fi liber de contract, dacă echipa lui, Kuban Krasnodar, e promovată matematic, şi mi-a promis că discutăm despre posibilitatea de a prelua Steaua”.

Urmărește-ne pe Google News