Real a deschis rapid scorul, în minutul 6, prin Lucas Vazquez, Barca restabilind egalitatea în repriza secundă, prin brazilianul Malcom (min. 58).

Starul argentinian Messi, menajat din cauza unor probleme medicale cu care s-a confruntat recent, a fost rezervă la gazde şi a intrat în joc în minutul 68, fără să poată întoarce însă soarta partidei.

Calificarea se va decide în manşa secundă, programată în data de 27 februarie, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, unde va avea loc pe 2 martie şi meciul de campionat dintre cele mai puternice echipe din fotbalul spaniol.

În cealaltă confruntare din prima manşă a semifinalelor din Copa del Rey, Betis Sevilla va juca pe teren propriu cu Valencia, joi seara.

În partida de pe Camp Nou au evoluat formaţiile:
FC Barcelona: Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Alba – Busquets, Rakitic (Arturo Vidal, min. 62), Arthur – Malcom (Alena, min. 75), Luis Suarez, Coutinho (Messi, min. 63).
Real Madrid: Keylor Navas – Dani Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Marcos Llorente (Casemiro, min. 63), Modric, Kroos – Lucas Vazquez (Asensio, min. 83), Benzema, Vinicius Jr (Bale, min. 63).
––––

Barcelona a câştigat ultimele patru Cupe, iar Real n-a mai luat Cupa din 2014, când a învins Barca în finală!

Barcelona este cea mai titrată echipă din Cupa Spaniei, cu 30 de trofee, printre care şi ultimele patru puse în joc, iar Real Madrid a câştigat Copa del Rey de 19 ori.

Incert după ultimul meci de campionat, 2-2 cu Valencia, Leo Messi e apt pentru partida de diseară. În schimb, Ousmane Dembele s-a accidentat la glezna stângă în meciul cu Leganes, de pe 20 ianuarie, și nu face parte din lot.

Dincolo, fundaşul echipei Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, Sergio Ramos, se va căsători cu Pilar Rubio, cu care are o relaţie de şase ani, în 15 iunie, la Sevilla. Anunţul a fost făcut de cei doi în cadrul unei emisiuni televizate. Ei au spus că invitaţii de la nuntă nu vor putea intra la eveniment cu telefoane mobile, pentru ca astfel să se „distreze fără presiunea reţelelor de socializare”. Sergio Ramos şi Pilar Rubio au trei băieţi, Sergio, în vârstă de trei ani, Marco, de doi ani, şi Alejandro, de un an. Pilar Rubio, jurnalistă şi colaboratoare la diverse programe TV, are 40 de ani, iar Sergio Ramos are 31 de ani.

FOTO | Sergio Ramos se însoară. Cum arată Pilar Rubio, aleasa inimii căpitanului de la Real Madrid

În cealaltă semifinală din Cupa Spaniei, Betis Sevilla – Valencia 2-2.

Finala Cupei Spaniei este programată pe 25 mai, la Sevilla, pe arena celor de la Betis, Benito Villamarin.

Urmărește-ne pe Google News