Iulia îl susţine pe iubitul ei, Tibi Bălan, îmbrăcată în tricoul Urziceniului
Focoasa Ilinca Vandici îi va ţine pumnii atacantului lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica

Iulia recunoaşte că, până să-l cunoască pe mijlocaşul Unirii Urziceni, fotbalul era o necunoscută pentru ea. “Am început să mă uit toată ziua pe canalele de sport de când am început relaţia cu Tibi. Sunt la curent cu tot ce se întâmplă în Liga I, ştiu cine cu cine joacă, cum arată clasamentul, ştiu chiar şi câte ceva despre jucători”.

„Alături de Tibi, am început să mă pricep la table, la şah, să mă uit la snooker şi mi-a explicat cum trebuie lovită corect mingea de fotbal. Vara trecută ne-am petrecut concediul alături de mai mulţi prieteni în Barcelona. Am făcut shopping şi am mers la plajă, dar nu am ratat ocazia de a merge pe stadionul Camp Nou”, a mărturisit Iulia.

Vandici, de la eşalonul II la Liga Campionilor

De cealaltă parte, Ilinca Vandici, una dintre cele mai în vogă prezentatoare de televiziune din România, e deja la a doua idilă cu un fotbalist. După dragostea cu năbădăi pentru Alin Cocoş, fiul Elenei Udrea şi fotbalist la Dinamo II, orădeanca a trecut la nivelul următor: Ciprian Marica.

Marica este un jucător de naţională, obişnuit cu Liga Campionilor. Deşi se văd foarte rar, în mod sigur, frumoasa blondă îi va ţine pumnii atacantului în meciul de miercuri.

Urmărește-ne pe Google News