“În afară de sport, nu prea am timp de nimic. Rar mai ies!”, ne-a declarat Eliza Samara, care evoluează pentru două cluburi: Farul Constanţa, în România, şi Fenerbahce Istanbul, în Turcia. Tocmai de aceea, jucătoarea de tenis de masă are un program mai încărcat decât în mod normal, detaliu care îşi pune amprenta şi asupra modului în care se hrăneşte. “Uneori nu apuc nici să mănânc, pentru că trebuie să joc! În general, văd doar sala şi hotelul”, a continuat Samara. Aceasta şi-a fixat obiective clare pentru anul acesta.
Vrea medalie de aur la Europene
“Dacă îmi fac treaba bine, vor veni şi rezultatele. Aş vrea să iau o medalie de aur la individual, la Europene. Este singura care îmi lipseşte. Vreau o clasare pe podium şi la Mondiale, cu Dana (n.r. – Dodean). Dar şi cu Andrei (n.r. – Filimon), la mixt, am aspiraţii înalte”, a declarat Eliza Samara. Sportiva a explicat şi în ce condiţii ar accepta să joace doar în România: “Aş reveni cu plăcere în ţară dacă aş fi plătită ca afară. Când câştigăm cu Germania, de pildă, sentimentul este plăcut, fiindcă ştii că baţi o echipă puternică financiar”.

Dodean se mărită


Daniela Dodean, partenera de echipă a Elizei Samara la reprezentativa României, împlineşte mâine 25 de ani şi a anunţat că se mărită cu portughezul Joao Monteiro (28 de ani), iubitul ei, care practică tot tenis de masă. “Eu şi Joao am stabilit să ne căsătorim în această vară. Se va întâmpla în luna iulie. Ne înţelegem excelent. Este exact omul pe care mi-l doream în viaţa mea”, a afirmat Dodean pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News