Alex Tudorie este polivalent: a jucat şi portar!

“Oţelarul” Alexandru Tudorie (17 ani), atacantul care a marcat duminică în poarta Stelei, a fost şi portar de ocazie la juniori.
“În 2006, la un turneu în Slovacia, ni s-a accidentat portarul şi am intrat eu în locul lui. La ultima fază m-am dus în careul advers şi am marcat şi un gol cu capul. Apoi, în 2007, la acelaşi turneu, am ajuns la penalty-uri şi antrenorul m-a băgat iar între buturi. Am apărat două lovituri şi am câştigat”, a povestit pentru site-ul viata-libe ra.ro puştiul care îi are drept modele pe Kevin-Prince Boateng (Schalke) şi pe Gennaro Gattuso (ex-AC Milan). (Mihai Toma)

Campionii au făcut fericiţi copiii orfani

Deşi afectaţi de remiza cu Oţelul Galaţi, jucătorii Stelei au găsit puterea să facă bucurii unor copii. Ieri, la Plaza Romania in Rotonda, campionii din Ghencea s-au întâlnit cu 40 de copii din orfelinatele din Bucureşti, care şi-au dorit de Moş Nicolae să-şi vadă idolii de aproape.
Timp de o oră, starurile Stelei le-au oferit autografe şi le-au donat un tricou şi o minge din Liga Campionilor, alături de alte cadouri, spre fericirea puştilor. (Silviu Cocoş)VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Urmărește-ne pe Google News