Patrice Feussi și Patrick Ekeng se știau de la vârsta de 7 ani, au jucat împreună în Camerun, în Franța și s-au regăsit în România. „Era un băiat de treabă. Era mereu acolo când aveai nevoie de el. Mereu la dispoziția altora, o persoană veselă, un băiat extraordinar. Eu am vorbit înainte de meci, nu avea probleme cardiace, îl durea gamba. El a jucat în Spania, în Franța, acolo chiar sunt medici buni. S-ar fi știut dacă ar fi avut probleme cu inima.

Din păcate, eu i-am dat vestea soției. I-am spus: «Patrick a avut meci, a căzut, sunt aici la spital, e rău de tot.» Eu mă gândeam că trebuie să o ajut. Ea îmi spune: «Nu-mi vine să cred. Ce faceți acolo? Nu a murit. Trimite-mi poză. Este imposibil. El nu a murit. Nu are cum să moară!». Nici nu aveam putere să mai vorbesc. Am și eu familie. Ce-i spun copilului când întreabă unde e tati? Și soția lui e și însărcinată iar, în 3 luni”.

„Am petrecut momente deosebite împreună. Uite, chiar vineri, pe 6 mai, a fost ziua lui Essombe. Și eu trebuia să mă văd cu ei după meci să sărbătorim. Acum nu o să ne mai întâlnim niciodată”, a spus Patrice Feussi pentru sursa citată. 

Urmărește-ne pe Google News