Iulia Tăbăcaru, fata de 20 de ani pe care familia Tănase o acuză că i-a sucit minţile fotbalistului Stelei, continuă să tacă. Iubita lui Cristi a refuzat să dialogheze în tot acest timp atât cu presa, cât şi cu Cristina şi Ionuţ, mama şi fratele sportivului. Prietenii cuplului vorbesc însă vrute şi nevrute despre cei doi.

Mama fotbalistului zice că fata l-a distrus

“Cristi nu are ce căuta în casa mea de Sărbători cu aia după el. Este cel mai rău lucru care mi se putea întâmpla. L-a distrus definitiv!”, a spus Cristina Tănase, ajunsă la capătul puterilor după ce fiul ei a petrecut cu Iulia până în zorii zilei de miercuri.

“O ştiu bine pe femeia asta, e «o petardă». De la 14 ani stătea la agăţat în faţa Clubului Duet din Piteşti. Era spaima discotecilor. A cerut bani tuturor celor cu care a flirtat! Nici Cristi nu era uşă de biserică. Şi când juca la FC Argeş, tot aşa făcea: dansa pe mese ca un alcoolic, cu aceleaşi persoane, şi pleca numai pe la cinci dimineaţa din baruri cu lăutari”, a spus un fost amic al cuplului.

De altfel, Libertatea a publicat o fotografie de anul trecut, realizată într-un club din Trivale, când Tănase a petrecut cu Doman, un coleg de la echipa piteşteană.

În tot acest balamuc, în care familia Tănase îi cere imperios lui Cristi să rupă relaţia cu iubita sa, tatăl fetei are altă părere. “Sunt majori, vaccinaţi, eu nu am cum să mă bag în viaţa lor. Aşa se iubesc ei, mai intens”, a declarat părintele fetei.

Până la urmă, 12.000 € amendă

Tănase şi-a pus cenuşă în cap şi în faţa antrenorului Mihai Stoichiţă (foto), la un moment dat începând chiar să plângă. “Am fost agresiv cu Tănase, am şi ţipat la el şi acum îmi pare rău, dar nu ştiu ce să mă mai fac. E de necomentat ce a făcut. Normal că sunt supărat pe el, dar vreau să îl ajut. Acum trebuie readus pe linia de plutire, dar depinde numai de el”, a declarat “Lippi”. Până la urmă, Gigi Becali îl va amenda cu 10% din salariu, adică 12.000 €, având promisiunea jucătorului că va rupe relaţia cu Iulia.

Cristi Tănase: “Îmi cer scuze faţă de suporteri, faţă de Gigi Becali, de Vali Argăseală şi de Mihai Stoichiţă. E ultima dată când se mai întâmplă acest lucru. Nici într-o pădure nu o să mă duc să petrec. O să mă pregătesc foarte bine iarna aceasta şi o să vedeţi adevăratul Tănase din retur”

Ori Iulia, ori familia!

Rudele lui Cristi Tănase vor să recurgă la un gest disperat, pentru a-l face pe jucător să renunţe la iubita lui

Conform apropiaţilor familiei, Cristina şi Ionuţ, mama şi fratele lui Cristi Tănase, i-au pus în vedere acestuia să se despartă de actuala iubită, în caz contrar pierzându-şi susţinerea rudelor. Chiar dacă oficialii din Ghencea i-au promis că nu-l sancţionează doar dacă termină relaţia cu bomba-sexy, fotbalistul de 22 de ani a scos-o la cumpărături pe Iulia, joi seara.

Deşi a intrat într-un imens scandal, după ce a petrecut, de marţi seara până în zorii zilei de miercuri, în condiţiile în care în doar câteva ore avea antrenament, stelistul Cristi Tănase nu pare decis să termine relaţia cu Iulia Tăbăcaru (20 de ani), “sursa problemelor lui”, conform spuselor lui Gigi Becali şi familiei fotbalistului.

Patronul Stelei a încercat să se implice şi i-a promis că nu-l mai amendează dacă pune punct relaţiei. În paralel, Ionuţ, fratele lui Cristi, a venit de la Piteşti pentru a purta o discuţie cu bomba-sexy, dar aceasta continuă să tacă şi să ignore orice încercare de a fi contactată de familia jucătorului.

Mama şi fratele spun că îşi distruge cariera

Joi seara, mijlocaşul Stelei şi-a scos iubita la cumpărături, lucru care le-a determinat pe rudele lui să ia o decizie radicală şi să-i transmită: “Nu putem să stăm să ne uităm cum îţi distrugi cariera! E momentul să alegi! Ori Iulia, ori familia!”.

Ioan Becali i-ar da nota 9 fetei

Agentul FIFA Ioan Becali (foto) a luat poziţie în scandalul Cristi Tănase: “Trebuie să-i explice fetei că are o carieră de 10, 12, chiar 15 ani în faţă. Ea ar avea doar de câştigat dacă Cristi ar evolua foarte bine şi ar lua bani cât mai mulţi din fotbal. La cum arată, i-aş da fetei 8,5 sau chiar 9. Înţeleg că aşa e dragostea, dar el trebuie să fie conştient că performanţa se face cu unele sacrificii”.

(Richard Gavrilescu)

Urmărește-ne pe Google News