Este și cazul a patru grupări din lume care, în decursul anului 2019, au apelat la serviciile unui așa-zis fotbalist.

Bernio Verhagen, ”jucător” de 25 de ani din Olanda a mers în anul 2019 cu înșelătoria din echipă în echipă, până a fost dat pe mâna poliției.

Primul club căzut în capcana escrocului ”în pantaloni scurți” a fost Dinamo-Auto Tiraspol, din Republica Moldova. Bernio Verhagen a plecat rapid de acolo, fără să fi jucat nici un minut.

În schimb, ar fi avut legată ”de coadă” o fraudă cu carduri de credit! A urmat la rând echipa Cape Town City FC.

Sud-africanii au anunțat transferul lui Verhagen, dar ”vedeta” din Olanda n-a corespuns așa că, după doar o lună, perioadă în care n-a intrat pe teren, a plecat pe ușa din dos, semnând un contract cu Audax Italiano, un club din prima ligă chiliană.

Nici aici n-a stat prea mult. N-a jucat nici o partidă, în schimb a dat un interviu în presa din Chile în care își acuza foștii colegi de rasism, după ce, conform lui Verhagen, ar fi fost făcut ”sclav” și ”maimuță”.

Verhagen a mai povestit că a părăsit America de Sud împreună cu prietena lui, chilianca Nayaret Muci. Aceasta tocmai postase pe un site de socializare un mesaj în care Bernio Verhagen era acuzat de lovire și de sechestrare de persoane!

Cireașa de pe tort a ”carierei” lui Bernio Verhagen a venit din Danemarca, acolo unde, pe 5 noiembrie, clubul Viborg FF anunța transferul ”olandezului zburător”.

Nici la Viborg n-a făcut însă prea mulți purici. În Danemarca, Bernio Verhagen nici nu și-a luat bine echipamentul în primire, că a și fost dat afară, pe 26 noiembrie.

Conducerea clubului Viborg și-a dat seama că este victima unei înșelătorii, după ce oficiali ai clubului danez primiseră documente și e-mail-uri false de la persoane care pretindeau că lucrează pentru firma Stellar Group.

A doua zi după rezilierea contractului cu Viborg, ”fotbalistul” care a păcălit în 2019 patru cluburi, a fost reținut de poliție, fiind suspect de furt și de agresiune, a notat vice.com.

Astfel, după un an 2019 ”intens”, în care s-a plimbat prin toată lumea fără să fi jucat măcar un minut, Bernio Verhagen și-a încheiat cariera ”profesionistă” de fotbal în arestul poliției.

Veștile despre ”magicianul balonului” urmează să vină, de acum înainte, de la tribunal, după ce Bernio Verhagen a fost pus sub acuzare pe 3 decembrie.

FOTO: Bernio Verhagen – Instagram

Urmărește-ne pe Google News