Laurenţiu junior a moştenit pasiunea pentru fotbal de la părinţii săi, Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan, altfel nu se explică plăcerea cu care micuţul colecţionează mingi de diverse forme şi mărimi. Mai nou, printre jucăriile sale se numără şi un fanion al echipei FC Snagov, care este condusă de mama sa.

Părinţii speră să-l facă fotbalist

Îmbrăcat în trening, băieţelul aleargă prin casă de dimineaţa până seara, la fel cum a văzut la televizor că fac fotbaliştii. Lui Laurenţiu Reghecampf i se umple inima de bucurie când îşi vede copilul îndrăgostit de fotbal, la o vârstă atât de fragedă. “Pe Prodănel l-am luat cu noi la stadion de când era foarte mic. E normal să se fi îndrăgostit de sport. Cea mai mare dorinţă a lui Reghe, dar şi a mea este să vedem că băieţelul nostru se va face fotbalist”, ne-a mărturisit Ana Maria Prodan.

Laurenţiu junior este îndrăgit şi de fotbaliştii lui FC Snagov, care îl consideră pe copilaş talismanul clubului.

Doarme într-un pătuţ în formă de maşinuţă

Ana Maria şi Laurenţiu Reghecampf i-au pregătit băieţelului lor o surpriză simpatică. Ei i-au cumpărat de pe internet un pătuţ în formă de maşinuţă, în valoare de aproape 2.000 de lei. “Când îl vedem cât de bucuros e, suntem cei mai fericiţi părinţi”, ne-a spus Ana Maria.

Va cânta cu bunica Ionela Prodan

Micuţul Laurenţiu va fi invitatul bunicii sale, renumita cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan, la lansarea unui album special, mâine, 8 martie. E vorba despre discul “Ce e inima de mamă”, înregistrat de artistă la Casa de discuri Electrecord. Pe album se regăsesc trei cântece interpretate de Ana Maria: “Ce e inimă de mamă”, “Din bucata mea de pâine” (în duet cu Ionela Prodan) şi hora “Ană, Ană şi Mărie”.

Urmărește-ne pe Google News