”Este un meci important pentru fotbalul românesc. După înfrângerea cu Franța, principala problemă a fost refacerea fizică și mentală. Atmosfera este bună la echipă, ne dorim să fim concentrați, ne așteaptă o partidă dificilă împotriva unui adversar valoros. 

Trebuie să fim realiști, ambele echipe pot câștiga. Elveția are în componență 18 jucători care evoluează în campionatele puternice ale Europei. Din 2004 a participat la toate turneele finale. Sper să repetăm jocul bun cu Franța și să îndeplinim obiectivul Federației calificarea în optimi”, a declarat Iordănescu.

Generalul s-a aprins rău de tot în momentul în jurnalistul Justin Gafiuc, de la Gazeta Sporturilor, l-a rugat să comenteze informația potrivit căreia Denis Alibec ar fi fumat în vestiar la pauza meciului cu Franța, precum și zvonurile despre relațiile tensionate din cadrul staff-ului. 

”Putem lămuri aceste lucruri. Dezinformați, sunteți un mare mincinos. Alte amănunte vi le spun între patru ochi. Atmosfera e foarte bună între jucători și staff, cât și între antrenorii naționalei. Nu-l apăr pe Alibec, dar e foarte greu să știu ce a făcut Alibec în vestiar. Niciun secund nu mi-a spus că a fumat. Sunteți un ziarist care mai bine ați fi rămas acasă!”.

”Am revăzut de trei ori meciul cu Franța. Prima dată în noaptea de după meci, dimineața și la prânz. Rămâne pentru mine ce-mi reproșez”, Anghel Iordănescu

Urmărește-ne pe Google News