A treia zi de la Euro 2016 începe cu o nouă încleștare de cu grad ridicat de risc: Turcia – Croația. La turneul final n-au avut loc, din fericire, atentatele teroriste de care se temeau toți, dar războiul s-a mutat pe străzi, „combatanții” fiind  galeriile. După ce rușii i-au bătut crunt pe englezi, iar nord-irlandezii s-au bătut la Nice cu polonezii, acest joc se anunță foarte încins. Atât turcii, cât și croații sunt recunoscuți pentru că sunt suporteri extrem de violenți. Turcia și Croația fac parte din Grupa D, o serie complicată, din care mai fac parte Spania și Cehia. 

Final de meci. Croaţia câştigă meritat o partidă pe care a dominat-o de la început până la sfârşit. Turcia se poate declara mulţumită că a scăpat doar cu 0-1.

Minutul 83: Volkan Babacan, portarul Turciei, îi refuză golul croatului Ivan Perisici.

Minutul 52: croatul Drna nimereşte bara din lovitură liberă!

Minutul 42: GOOOOL Croaţia! Înscrie Luka Modrici cu un şut de la circa 25 de metri.

Minutul 29: Turcia creează pericol pentru prima oară. Tufan loveşte bine mingea cu capul, dar Subasici parează cu un reflex de zile mari.

Minutul 2: prima ocazie importantă a meciului: croatul Rakitici nu prinde poarta dintr-o poziţie bună din interiorul careului.

TURCIA – CROAŢIA 0-1

A marcat: Modrici (42)

Turcia: Volkan Babacan – Gökhan Gönül, Topal, Hakan Balta, Caner – Selcuk, Tufan – Calhanoglu, Oguzhan (46 Sen), Arda Turan (65 Burak Yilmaz) – Tosun (69 Mor). Antrenor: Fatih Terim

Croaţia: Subasici – Srna, Corluka, Vida, Strinici – Modrici, Badelj – Brozovici, Rakitici (90 Schildenfeld), Perisici (87 Kramarici) – Mandzukici (90+3 Pjaca). Antrenor: Ante Cacici

Arbitru: Jonas Eriksson (Suedia)

Stadion: Parc des Princes (Paris)

Urmărește-ne pe Google News