Fanii i-au aplaudat pe tricolori, au fluturat steguleţele şi au strigat „România!”, urmărindu-i la lucru pe durata întregului antrenament, potrivit FRF.

La rândul lor, fotbaliştii naţionalei, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, le-au transmis recunoştinţa printr-un banner pe care l-au afişat la intrarea pe gazon, dedicat atât cluburilor care i-au format, cât şi suporterilor: „Vă mulţumim pentru încredere!”.

Înaintea antrenamentului, fundașul Radu Drăgușin a participat la conferința de presă, de unde a transmis un mesaj pentru suporteri.

„Sper să avem cât mai mulți fani pe stadioane la acest EURO și să ne susțină. Ei trebuie să înțeleagă un lucru: poate nu își dau seama cât de importanți sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine. Un cântec sau un «Hai, România!» cântat de tot stadionul îți dă o energie incredibilă în momentul acela”.

Campionatul European de fotbal din Germania va începe vineri, 14 iunie. România face parte din grupa E și va întâlni în faza grupelor Ucraina (17 iunie), Belgia (22 iunie) și Slovacia (26 iunie).

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Foto: FRF

Vezi programul meciurilor României la Euro 2024, rezultate şi informaţii de ultimă oră de la Campionatul European de fotbal!

Urmărește-ne pe Google News