Partida dintre Belgia și România se va disputa astăzi, de la ora 22:00, la Koln, iar presa belgiană trage un semnal de alarmă.

„Belgia este singura echipă de la Campionatul European care nu a reușit să puncteze încă. Chiar dacă aceștia au jucat un singur meci, în timp ce majoritatea celorlalte echipe au disputat deja două, poate fi o statistică îngrijorătoare. În ceea ce îi privește pe francezi, lucrurile sunt interesante. Aceștia au punctat o singură dată, grație unui autogol în partida cu Austria. Cu Olanda, aceștia au remizat nul”, scrie presa belgiană.

Sursa citată adaugă că selecţionata Belgiei nu a reușit să marcheze în ultimele trei partide de la turneele finale. „Ultimul gol al naționalei a survenit în prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar, când Batshuayi a reușit să marcheze împotriva Canadei”, mai scrie presa belgiană.

În cazul unei victorii, România se va califica în optimile de finală ale Campionatului European, în timp ce pentru Belgia, o înfrângere împotriva României ar fi sinonimă cu un adevărat dezastru.

Meciul România – Belgia se joacă de la ora 22.00. Ține pumnii naționalei și urmărește România – Belgia la Euro 2024 – LIVE TEXT!

Urmărește-ne pe Google News