Steaua a decis să se cazeze pentru câteva ore la singurul hotel din Urziceni, pentru ca jucătorii să fie odihniţi la ora importantului meci cu liderul Ligii I, care decide dacă bucureştenii vor participa în ediţia viitoare a Europa League sau vor urmări competiţia la televizor.

Steliştii au părăsit Bucureştiul la 12.00, iar o oră mai târziu au ajuns la Urziceni, unde s-au cazat la singurul hotel din localitate, Royal, catalogat la trei stele. “Roş-albaştrii” au închiriat întregul stabiliment, pentru ca jucătorii să se poată odihni înaintea meciului care are ca miză participarea Stelei în ediţia viitoare a cupelor europene. Oficialii Stelei au scos din buzunar aproximativ 6.000 de lei, pentru a ocupa toate camerele, 46 la număr. Cu o zi înainte, toţi clienţii hotelului au fost somaţi să plece cel mai târziu până la ora 10.00, chiar dacă elevii lui Pedrazzini ajungeau abia peste trei ore. După ce s-au odihnit câteva ceasuri şi au luat prânzul, steliştii s-au deplasat până la stadionul “Tineretului”, aflat la doar câteva sute de metri depărtare.

Jucătorii Unirii mănâncă la Royal

Cu doar o zi înainte de sosirea steliştilor, elevii lui Dan Petrescu s-au deplasat de două ori la restaurantul hotelului Royal pentru a se delecta cu bunătăţile pregătite de bucătari.

Urmărește-ne pe Google News