Puțini sunt cei care știu că Laurențiu Reghecampf nu se pricepe doar să coordoneze o echipă de fotbal, ci se descurcă în bucătărie la fel de bine ca pe teren. Antrenorul de la FCSB știe cum să-și răsfețe familia și o face ori de câte ori are ocazia. Cu toate că Anamaria a deținut o cofetărie chiar în centrul Capitalei și se ocupa îndeaproape de bunul mers al afacerii, niciodată nu a fost tentată să învețe cum se prepară unele prăjituri. Nici nu avea de ce. Reghe este chef atunci când vine vorba despre dulciuri, iar Prodanca profită la maximum de această calitate a lui. Așa că, de Paște, impresara a pregătit meniul, însă nu pentru a-l prepara, ci pentru a-l degusta.

”N-aș putea să mint. Nu știu să fac cozonaci, îmi face soacra, dar așa, prăjituri, face soțul, că este expert bucătar, iar eu le mănânc cu drag. Eu sunt mai mult cu partea asta, de mâncat, Laur este cel priceput în bucătărie”, a declarat Anamaria Prodan pentru LIBERTATEA.

 
 

Urmărește-ne pe Google News