Mirele, în inspecţie

La Galaţi, oraşul în care va avea loc petrecerea de după căsătoria religioasă, se ridică un cort imens pentru cei aproximativ 400 de invitaţi.
Bute (în albastru) i-a dat indicaţii stricte unui angajat al localului unde va avea loc petrecerea

Bute a inspectat ieri “şantierul”, a ascultat explicaţiile lucrătorilor şi le-a expus încă o dată doleanţele sale şi ale alesei inimii lui.

Meniu pentru toate gusturile

Chef Dan Prodea (foto), cel care se ocupă cu pregătirea meniului de nuntă, ne-a dezvăluit care vor fi “vedetele” culinare: “Vom merge şi pe bucătării tradiţionale şi europene. La gustare vom servi nişte brânzeturi italiene asociate cu ouă de prepeliţă, apoi carpaccio de vită. Am ales şi un peşte de Dunăre plus un cocktail de fructe de mare şi sparanghel. La felul al treilea am pregătit un Tournedos Rossini, iar la final va fi surpriza meniului tradiţional. Noi am încercat să avem de toate pentru toţi invitaţii. Dorim să-i mulţumim pe toţi, având în vedere că este o nuntă destul de mare. Nu ne-am decis încă la vinuri, dar le vom asocia bine”.

 
 

Urmărește-ne pe Google News