Dumitru Bucşaru, misteriosul patron al defunctei Unirea Urziceni, campioana din 2009, e în conflict cu câţiva dintre foştii fotbalişti ai clubului din Bărăgan! După ce echipa a luat titlul în Liga I, Bucşaru a răsplătit intrarea în grupele Ligii Campionilor cu o primă de 100.000 de euro de jucător. Nu toţi au ales bonusul financiar, ci au acceptat, în locul banilor cash, vile în complexul Green City, deţinut de afacerist. Au semnat că renunţă la suma de bani, în locul vilelor, evaluate la 95.000 de euro bucata. Au primit cheile, dar “bomba” au aflat-o mai târziu: casele erau puse gaj la CEC, de unde Bucşaru luase credit. Cum s-a aflat că nu erau casele lor, ci ale băncii? Soţia lui Valeriu Bordeanu, actual antrenor la FC Botoşani, a cerut un extras de Carte Funciară, dorind să pună locuinţa gaj la altă bancă, pentru a lua un credit. A aflat astfel că nu are acte pe casă! În situaţia lui Bordeanu se mai află George Galamaz şi Nicu Epaminonda. Galamaz a investit încă 70.000 de euro în vilă, aşa că nu-i convine să renunţe prea uşor la casă în acest moment. Aşadar, e nevoit să o plătească de două ori! În caz contrar, jucătorii şi familiile lor vor fi evacuaţi, numeroase procese fiind pe rol între bancă şi Bucşaru.
Un fost partener reclamă 800.000 €!
Dezvăluirile îi aparţin lui Traian Subaşu, fost partener al lui Bucşaru, care reclamă şi el că şi-a luat o ţeapă de 700.000-800.000 de euro de la acesta, iar plângerile penale făcute n-au avut efect. “În Green City locuiesc persoane importante, din mass-media, din Justiţie. Omul s-a înconjurat de oameni grei. Pe fotbalişti i-am tot auzit plângându-se de Bucşaru şi de faptul că le-a dat ţeapă”, acuză acelaşi Subaşu. Fotbaliştii refuză deocamdată să se revolte public, temându-se de influenţa lui Bucşaru. Contactat pentru un punct de vedere, Bucşaru a spus “Nu”, apoi a închis telefonul. Nici SMS-ul pe care l-a primit, în care era prezentat fiecare caz, nu l-a determinat să replice. Şi fotbaliştii s-au ferit să vorbească.

A făcut puşcărie şi a fost eliberat la Revoluţie

Născut în Coşereni (Ialomiţa), Bucşaru a făcut puşcărie înainte de 1989. A stat 11 luni la închisoare. “L-au eliberat la Revoluţie. A intrat acolo pentru ce intrase şi taică-său… Acolo a învăţat el ce şi cum”, au povestit rudele lui, în 2009. Ieşit din puşcărie, Bucşaru şi-a deschis o firmă de construcţii, a cumpărat terenuri şi foste CAP-uri. “Am făcut închisoare pentru manoperă necuvenită. Muncitorii mei câştigau bine, de aceea s-au sesizat «organele»”, a recunoscut atunci, pentru EVZ, Bucşaru.

Urmărește-ne pe Google News