Rapid a primit ieri două veşti mari: a primit licenţa pentru Liga I, iar clubul ar urma să fie preluat de un italian care are echipe în Italia, Spania şi Anglia. Cristiano Bergodi susţine că nu l-a contactat nimeni ca să-i propună revenirea în Giuleşti. „Nu ştiu nimic, n-am vorbit cu nimeni. Nici măcar cu Renzo Rossi (n.r. – fostul său secund la toate echipele din România pe care le-a pregătit). Şi el a menţionat numele meu? Poate cunoaşte el mai multe amănunte. Eu n-am mai fost în România de la finala Cupei”, a declarat Cristiano Bergodi, în exclusivitate, pentru SportNews.ro.

„Pozzo poate vrea o echipă şi în Estul Europei”

„Pe Giampaolo Pozzo nu-l ştiu. N-am avut niciun contact cu el.Poate că vrea să aibă o echipă şi în Estul Europei. Udinese este un club foarte bine organizat, cu un sistem de scouting fantastic. Poate vrea să extindă reţeaua asta care se întinde şi în Spania, şi în Anglia. În Est sunt mulţi fotbalişti buni. Pentru Rapid ar fi extraordinar să i se întâmple asta”, crede Bergodi. „Dacă va prelua acţiunile de la Rapid, Pozzo va dori, evident, să vină cu un antrenor pe care-l cunoaşte, unul care cunoaşte campionatul, limba. Eu sunt italianul care mă potrivesc cel mai bine? Ha-ha-ha! Mai sunt şi Walter Zenga, şi Nicolo Napoli, tot antrenori buni, liberi de contract, care cunosc campionatul”, a adăugat Cristiano Bergodi.

„M-aş întoarce. M-am simţit bine acolo”

„Eu m-aş întoarce, pentru că m-am simţit bine la Rapid. E cel mai mare regret al meu că n-am reuşit mai multe acolo. Dar m-am certat cu Zotta. El vedea lucrurile într-un fel, eu în alt fel şi am plecat. Aveam echipă bună. Nurnberg ne-a scos cu noroc din Cupa UEFA. Cât am fost eu acolo, n-am pierdut niciun meci în campionat. Titlul l-a luat CFR Cluj atunci, dar Rapid avea echipă tare de tot. Am luat şi Supercupa României”, a mai precizat Cristiano Bergodi.

Fostul fundaş lazial a lucrat ultima oară la Brescia în sezonul precedent, dar a încheiat acea colaborare cu un gust amar. „M-au dat afară când aveam doar două înfrângeri şi eram la două puncte de play-off. În Italia e greu, fiindcă e criză. România rămâne o variantă de luat în seamă”, a încheiat Bergodi.

Urmărește-ne pe Google News