Astfel, perechea Tecău/Ungur va reprezenta România pe tabloul de dublu masculin, în timp ce Adrian Ungur va fi singurul român de pe tabloul de simplu masculin. Lobby-ul făcut de Ruxandra Dragomir a avut loc, în ciuda divergenţelor de opinie cu jucătorii, care au protestat neparticipând la meciul de Cupa Davis, cu Olanda. Hănescu, Ungur, Tecău, Crivoi şi Copil au susţinut atunci că dacă nu se revine asupra deciziei de demitere a căpitanului nejucător Andrei Pavel, nu vor mai veni să reprezinte România la Cupa Davis.
„Nu sunt supărată deloc pe băieţi. Am făcut lobby atât pentru Horia, cât şi pentru Adrian Ungur, cu drag. Noi am încercat să îl promovăm la ITF şi pe Hănescu dar clasamentul i-a fost favorabil lui Ungur. N-am cum să fiu supărată pe ei, pentru că am fost mai întâi jucătoare, înainte de a fi preşedinte”, ne-a declarat, în exclusivitate, Ruxandra Dragomir.
Preşedintele FRT ne-a vorbit şi despre turneul BCR Ladies Open Romania, cel mai puternic turneu internaţional de tenis feminin desfăşurat vreodată în ţara noastră, care va debuta pe 16 iulie, la Arenele BNR, în Bucureşti.
„E o şansă mare pentru toate jucătoarele de tenis din România să joace acasă, la Bucureşti, în faţa familiei, a prietenilor şi a tuturor fanilor din ţară. Sunt speranţe ca de la anul să încercăm să obţinem licenţa de WTA pentru acest turneu, acum fiind la cel mai înalt nivel de ITF posibil, 100.000 de dolari plus ospitalitate”, a explicat Ruxandra Dragomir.

Urmărește-ne pe Google News