Antrenorul Fabio Capello şi-a avertizat jucătorii să nu îşi piardă cumpătul, să nu comenteze deciziile arbitrilor şi să nu răspundă provocărilor adversarilor. La ultima partidă amicală, împotriva echipei locale Platinum Stars, Rooney şi-a pierdut cumpătul şi l-a înjurat pe arbitrul întâlnirii, fapt ce a atras furia lui Capello: “Țineţi-vă gura, ciocul mic! Altfel vă împuşc!”.

«Yankeii» au mult tupeu

Peste toate, vedeta Rooney a aflat din The Sun că s-ar putea trezi cu o datorie de circa 6.000.000 de euro către foştii săi agenţi. El şi Coleen, soţia lui, au fost daţi în judecată de firma Proactive, care susţine că deţine 20% din câştigurile familiei. Americanii, în schimb, sunt extrem de încrezători şi tupeişti, optimismul lor bazându-se în special pe prestaţia excelentă de la Cupa Confederaţiilor din 2009, atunci când elevii lui Bradley au dovedit că nu au nici un fel de complex în faţa granzilor. “Yankeii” au dispus de Spania în semifinale şi au pierdut foarte greu în finala cu Brazilia, 2-3.

Citeşte şi „Gerrard: Abia aşteptăm fluierul de start”

Sexy-căpitanul Bocanegra

Căpitanul Bocanegra, cu origini mexicane, desemnat între cei mai sexy 10 sportivi din SUA, cântă la chitară într-o trupă rock. Naţionala “yankeilor” mai are “figuri”. Fundaşul Onyevu are origini nigeriene, numele său însemnând, într-un dialect local, “Dumnezeu luptă pentru mine”. Portarul Howard e bolnav de sindromul Tourette, caracterizat de ticuri, bâlbâieli şi onomatopee. Beasley are o linie de bijuterii de lux, DaMarcus Collection.

ANGLIA: James – Johnson, King, Terry, A. Cole – Lennon, Lampard, Gerrard, J. Cole – Rooney, Heskey.
Antrenor: Fabio Capello.

SUA: Howard – Cherundolo, Onyewu, Bocanegra, DeMerit – M. Bradley, Clark, Dempsey, Donovan – Findley, Buddle.
Antrenor: Bob Bradley.

Arbitru: Carlos Simon (Brazilia).

Stadion: Royal Bafokeng (Rustenburg)

Votează-ţi preferata în sondajul de mai sus!

Urmărește-ne pe Google News