Familia fostului agent de jucători a dat în judecată statul român pentru că nu i s-au acordat despăgubirile cuvenite, conform legii, pentru persecutarea politică din regimul comunist, anunţă săptămânalul Fanatik. “Eu nu vă pot da mai multe detalii, pentru că de aceste lucruri se ocupă mama mea. Ea e şefa clanului. Părinţii mei au suferit mult în perioada comunistă, au fost deportaţi în multe locuri şi au luat-o mereu de la capăt. Eu eram mic, nu înţelegeam foarte bine ce se întâmpla. Pot spune că am primit înapoi doar terenurile de la Săcălaz, din Timiş”, mărturiseşte Giovani Becali.

Au luat despăgubiri de 25.000.000 €

Acum, familia aşteaptă drept despăgubiri terenuri cu valoare de milioane de euro, la Zagna, în Brăila, după ce, în 2006, fiecare din verii Becali a primit câte o parcelă la Săcălaz. Valoarea totală a terenurilor se ridică la 25.000.000 de euro.

A câştigat 200.000 de euro la cazinou

Conform surselor ziarului Libertatea, fostul impresar are şi un motiv de bucurie. Zilele trecute, Giovani a dat lovitura la unul dintre cazinourile bucureştene pe care le frecventează.

“Da, e adevărat că am câştigat la cazinou. Aşa e norocul, schimbător. În trecut am pierdut sume la fel de mari, acum s-a întors roata şi am câştigat”, ne-a declarat el. Giovani Becali, alături de fratele lui, Victor, e posesorul unei averi de 70 de milioane de euro, conform Top 300 Capital.

Urmărește-ne pe Google News