Concret, un grup de 48 de fani ai grupării londoneze au primit interdicție pe viață pe stadion pentru că au vândut biletele de meci suporterilor unei echipe adverse.

S-a întâmplat la partida Tottenham – Steaua roșie Belgrad 5-0, disputată pe 22 octombrie, la Londra, în grupele din Liga Campionilor.

Atunci, în tribunele Tottenham Hotspur Stadium au pătruns cicra 200 de suporteri ai egipeiSteaua roșie, cu toate că aceștia aveau interzis să intre la meci, din cauza scadărilor rasiste de la o partidă anterioară, cu HJK Helsinki.

În urma cercetărilor efectuate de către organizatorii meciului de la Londra, s-au depistat 48 de fani abonați ai lui Tottenham care au cumpărat mai multe bilete la partida cu Steaua roșie.

Apoi, cei 48 de suporteri englezi ar fi vândut ilegal tichetele cumpărate în plus fanilor de la Steaua roșie.

Din acest motiv, cei 48 de fani depistați de organizatori că au efectuat tranzacții ilicite cu bilete au primit interdicție pe viață la stadion.

La rândul lor, suporterii echipei Steaua roșie Belgrad au antecedente. Astfel, în sezonul trecut, suporterii sârbi nu au avut voie să asiste la meciurile cu Paris Saint-Germain şi cu FC Liverpool, după incidente petrecute în Lituania.

Urmărește-ne pe Google News