Gică Hagi și elevii lui au început festivitățile la stadion, cu o baie de șampanie în vestiar, urmată de ridicarea trofeului și zeci de minute petrecute alături de fanii prezenți la arena din Ovidiu.

Farul a cucerit titlul cu o etapă înainte de final

„Regele” a intrat pe gazon, pentru a-și ridica medalia, alături de soția sa, Marilena. „Soţia mă suportă, şi copiii. Ce mesaj să-i dau ei? I-am cheltuit toţi banii! M-a lăsat să fac asta. Dacă n-aveam liniște, nu putea lucra”, a declarat Hagi, la microfonul DigiSport.

După ce au primt trofeul destinat campionilor, realizat de Monetăria Statului, „marinarii” s-au mutat în Crazy Club din Mamaia.

Gică a ajuns la câteva minute distanță de la prima sticlă deschisă și a intrat pe acordurile imnului Ligii Campionilor.

A trecut la pupitru și a fost DJ pentru fotbaliștii campioanei, dar și pentru celelalte persoane prezente la petrecere, familii și prieteni. Hagi a cântat și a dansat ore bune, eliberat de stres.

Denis Alibec, atacantul care a lipsit la meciul de titlu cu FCSB, din cauza unei suspendări, a fost one man show în ringul de dans. A luat trofeul și a declanșat un „trenuleț” al campionilor.

La eveniment a fost prezent și Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis, care a fost și pe stadion, la meci.

După trofeul din 2017, cucerit cu Viitorul, Hagi este la al doilea titlul de campion. „Acum este o emoție mai mare, pentru că este un trofeul al întregii Constanțe”, a declarat Hagi.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Foto: Gazeta Sporturilor

Urmărește-ne pe Google News