Unicul gol al meciului a fost marcat de Romario Pires, din penalti, în minutul 50, după un fault al lui Martac asupra lui Joalisson.

Meciul a fost lipsit de mari ocazii, prima repriză fiind închisă, cu un joc anost prestat de cele două echipe. Sibienii au părut mai motivați în startul părții secunde și au deschis scorul în minutul 50, printr-un penalty executat cu calm de Romario Pires.

Golul oaspeților a tras un semnal de alarmă pentru Chindia, trupa antrenată de Emil Săndoi începând din acel moment să se apropie mai des de poarta adversă. Dar chiar și așa, fotbaliștilor echipei gazdă le-a lipsit luciditatea și creativitatea, astfel că scorul a rămas neschimbat până la finalul partidei.

Pentru Chindia, rămasă pe ultima poziție a Ligii 1, șansele de salvare s-au diminuat drastic. Dâmbovițenii se află la 7 puncte în spatele lui Sepsi, echipa care ocupă primul loc ce asigură salvarea, și la 4 în spatele lui Poli Iași, care ocupă poziția de baraj. Totuși, Chindia are un meci în minus față de echipele menționate.

Emil Săndoi și elevii săi merg la Sepsi în etapa viitoare, pentru un meci ce se anunță crucial în privința salvării de la retrogradare. De cealaltă parte, Hermannstadt, aflată la a doua victorie consecutivă, primește vizita lui FC Voluntari etapa viitoare.

Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Benga, Piţian, Corbu (Dinu 46) – A.Şerban (Ivancic 25), Raţă (Florea 80), Dumitraşcu, Yameogo – Berisha (Neguţ 60), Dangubic (Mihai 80). Antrenor: Emil Săndoi

Fc Hermannstadt: Cristiano – Opruţ, Stoica, Viera, Vodă (Almeida 24) – Caiado (Petrescu 84), Dâlbea, Pires, Joalisson – Yazalde (Rimane 73), Debeljuh (Bălan 83). Antrenor: Ruben Albes

Cartonaşe galbene: Berisha 20, Martac 37, Raţă 43, Dumitraşcu 47 / Dâlbea 33, Romario 63, Cristiano 89

Arbitri: Cătălin Popa – George Neacşu, Romică Bîrdeş – Horia Mladinovici

Observator: Victor Berbecaru

Urmărește-ne pe Google News