Campioana României a obţinut un rezultat dătător de speranţe, după golurile marcate de Adil Taoui (34), respectiv David Miculescu (45+1). FCSB a fost dominată în prima repriză, în care şi-a regăsit ritmul abia după ce a primit gol, notează sursa citată.

Nigerianul Usor (8), liber în careu, a reluat greşit. Apoi Taoui (11) a şutat de la 26 de metri, pe lângă poartă. LASK a ratat o mare ocazie în min. 21, când Taoui a pornit pe contraatac, a centrat în faţa porţii, dar Usor a tras mult peste poartă din poziţie ideală.

În minutul 34, Taoui a deschis scorul după ce a fost găsit liber în careu de Zulj, care a profitat de revenirea tardivă pe teren a lui Şut, care primise îngrijiri medicale.

Finalul primei reprize a aparţinut roş-albaştrilor, dar Edjouma a şutat în portarul Siebenhandl, titularizat după ce Tobias Lawal s-a accidentat la încălzire.

FCSB a egalat prin Miculescu (45+1), cu capul din 5 metri, la centrarea lui Creţu. Echipa antrenată de Elias Charalambous putea intra la cabine în avantaj, dar Edjouma a trimis pe lângă ţintă din voleu de la 15 metri (45+3).

FCSB a jucat mai bine decât LASK în repriza secundă, şi-a creat o serie de oportunităţi, dar de fiecare dată a greşit pasa decisivă sau execuţia.

În minutul 75, Octavian Popescu a şutat la colţul scurt, dar portarul a respins. Acelaşi Popescu a tras la colţul scurt (89), dar nu l-a putut învinge pe Siebenhandl.

LASK a avut o mare şansă de a înscrie în min. 86, când Berisha a şutat de la 16 metri, iar mingea a şters transversala.

Manşa secundă se va juca în data de 29 august, la Bucureşti, pe Stadionul Steaua (21:30).

Urmărește-ne pe Google News