FCSB a câştigat meciul, după golul marcat de Darius Olaru în minutul 90+3. Acesta a avut o execuție fabuloasă, în vinclu.

Bucureştenii au dominat startul partidei de pe stadionul Steaua, apoi Ziereis a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 10. Adil Taoui a şutat şi el în minutul 15, iar gazdele au replicat prin ocazia lui David Miculescu, din minutul 43, când bucureşteanul a trimis pe poartă şi Siebenhandl a respins. Goalkeeperul oaspeţilor a prins şi şutul lui Florin Tănase, din minutul 45 şi la cabine s-a intrat cu scor alb. După pauză FCSB a controlat meciul, dar nu a reuşit să concretizeze decât în minutele de prelungiri, prin Olaru, notează News.ro.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

În urma cu o săptămână, FCSB termina la egalitate cu echipa austriacă LASK Linz, 1-1, joi seara, pe Oberoesterreich Arena din Linz, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal.

Roș-albaștrii s-au calificat în Europa League după 7 ani de pauză și sunt singura echipă românească rămasă în cupele europene, scrie GSP. FCSB își va asigura un cec de 3.630.000 de euro de la UEFA.

Urmărește-ne pe Google News