Problemele lui Stăncioiu au apărut după ce a achiziționat un teren în Cluj. 

Potrivit sursei citate, fotbalistul de 36 de ani a plătit grupării „Dama cu Camelii” 20.000 de euro, însă membrii acesteia au încercat să-l execute silit pentru 70.000 de euro. Nu ştiau, însă, că erau deja în vizorul DIICOT, care a interceptat mai multe discuţii.

SuspectAuzi, a transferat ăla aia, când ţi-am zis să ne grăbim… O să-i zic aşa: că eu am plecat în vacanţă de Paşti şi am lăsat documentele la tine la avocatul meu…

Avocat: Da, să-i zici, domle i-am lăsat 2000 euro la avocat, ca să înceapă executarea.

Gruparea de cămătari, ascunsă în spatele unor interupuşi cu ajutorul mai multor notari, avocaţi şi executori judecătoreşti, voia să înceapă dosarul de executare silită, deşi Stăncioiu virase deja o sumă de bani.

În plus, membrii grupării au încercat să mărească datoria cu 25.000 de lei, pentru întârzieri şi presupuse cheltuieli judecătorişti.

Suspect: M-am certat şi cu el vreo oră la telefon (…) Că domne, că nu se face aşa, că eu o să îţi vărs banii, da banii aia de cheltuieli nu o să-i vezi niciodată de la mine …

Edi Stăncioiu a avut probleme cu cămătarii. Au vrut să-i „salte” două apartamente

Scopul final era scoaterea la licitaţie a bunurilor lui Stăncioiu, care ulterior să fie cumpărate la preţuri derizorii în cadrul unor licitaţii aranjate. Jucătorul a încercat să ajungă la o înţelegere şi a oferit 10.000 de lei pentru a opri executarea silită.

Îţi fac mâine plata 10.000 lei, îţi fac hârtia, mi-o semnezi, o trimit şi eu la executor, îi plătesc şi lu ăla…(…)deci la tot la 15.000 ieşi„, a spus Stăncioiu, într-o convorbire telefonică. 

Pro TV susţine că suspecţii voiau în schimbul datoriei două apartamente care aveau o valoare de piaţă mult mai mare.

În cele din urmă, portarul roş-albaştrilor a scăpat de cămătari cu ajutorul unui avocat, dar a refuzat să comenteze pe marginea afacerilor sale.

Gruparea care a încercat să-l păcălească pe Eduard Stăncioiu a intrat ilegal în posesia a 46 de apartamente şi case din Bucureşti şi Ilfov, potrivit DIICOT, care a audiat 29 de persoane în acest caz.

CITEȘTE ȘI: 

REPORTAJ/ Încoronarea din 1922 a Regelui Ferdinand și Reginei Maria, momentul în care lumea a privit spre România. Iată cât de fastuos a fost | DETALII și IMAGINI DOCUMENT

 
 

Urmărește-ne pe Google News