Întrunit într-o formulă restrânsă și în mare secret, Comitetul Executiv al FRF a luat în discuție nominalizările pentru postul de selecționer. S-a ajuns la concluzia că soluția cea mai la îndemână și cea mai ieftină – principalul criteriu în alegerea noului selecționer este cel financiar – este Ionuț Badea.

Inițial, Burleanu l-a vrut pe Viorel Moldovan, dar acesta a semnat deja cu AJ Auxerre. În aceste condiții, Burleanu s-a reorientat către alt „secund” al lui Anghel Iordănescu, Ionuț Badea.

Fost mijlocaș modest, Badea, acum în vârstă de 40 de ani, a antrenat mai multe formații – Internațional Pitești, FC Argeș, FC Vaslui, „U” Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați -, dar n-a avut niciun rezultat notabil. 

Ionuț Badea (primul din stânga) e favorit să-i ia locul lui Iordănescu

Conform jurnaliștilor de la ”Kicker” prezenți la Euro, acum două zile, FRF a primit refuzul tehnicianului Bruno Labbadia, căruia i-a pus pe masă un salariu de 360.000 de euro pe an. Labbadia și-a prelungit înțelegea cu Hamburger SV.

În calcul este luată și soluția Costel Gâlcă, fost la Espanyol. ”Se negociază cu mai mulți antrenori!”, a afirmat oficialul federal Marcel Pușcaș, în această seară.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit doar cu o mână de yesmani. De la reunirea de taină au lipsit șeful LPF, Gino Iorgulescu, principalul contestatar Florin Prunea, și șeful AFAN, Emilian Hulubei.

Urmărește-ne pe Google News