Vicecampion mondial în 2014 și campion olimpic în 2008, Lavezzi a agățat ghetele în cui în decembrie, după ce a jucat ultima dată la echipa chineză Hebei China Fortune. Fostul atacant de la Napoli sau PSG era plătit regește, cu 580.000 de euro pe săptămână.

La asemenea salariu, ”El Pocho” și-a permis în această perioadă de criză a coronvirusului să se carantineze pe insula de lux Saint-Barthélémy, teritoriul francez din Caraibe.

Iar Lavezzi nu e singur, ci a luat-o cu el și pe Natalia Borges, un manechin brazilian. Pe rețelele sociale, cei doi nu apar împreună în nici o imagine, însă fotografiile postate de ei dovedesc faptul că sunt în același loc.

Conform ”La Capital”, cei doi iubiți sunt cazați la ”Villa Gobernador Gálvez”.

Insula Saint-Barthelemy

Fosta parteneră: ”Nu e prima oară când face asta”

Fosta parteneră al fotbalistului, Yanina Screpante, a oferit detalii picante la o emisiune TV din Argentina.

M-am săturat să vorbesc despre fostul meu iubit, s-a terminat totul între noi, ne-am despărțit acum doi ani. Dar da, pot spune că o cunosc pe actuala lui prietenă. Natalia era iubita lui Lorenzo Tonetti, fost boxer, patron de restaurante în Italia, un foarte bun prieten al lui Lavezzi. Și nu e prima dată când el agață partenerele celor mai buni tovarăși.

Fosta parteneră a lui Lavezzi:

Natalia Borges a mai fost căsătorită, dar a divorțat în 2017.

Cazurile Icardi și Hulk

Nu e primul caz ”complicat” din fotbalul sud-american. Atacantul argentinian Mauro Icardi i-a furat iubita prietenului său Maxi Lopez, pe Wanda Nara, cu care s-a și căsătorit. iar brazilianul Hulk și-a părăsit soția și s-a însurat cu nepoata acesteia!

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Urmărește-ne pe Google News