Ultimul decar de la echipa națională a trecut peste problemele medicale de la partida de campionat cu Standard Liege (0-1) și vrea să joace împotriva a numeroși nominalizați la Balonul de Aur.

Tânărul internațional va avea oaspeți la Genk pentru ziua de naștere, pentru supermeciul cu Liverpool. Îi sosește familia, Gheorghe Hagi fiind emoționat de revederea fiului.

„A ieșit accidentat, dar am vorbit cu el, este în regulă, joacă împotriva englezilor. Așteptăm meciul cu emoție, o să merg și eu acolo”, a comentat tehnicianului Viitorului.

Ianis a strâns zece meciuri pentru Genk, în care a bifat 3 goluri și două assist-uri. „Fără muncă, nu obții nimic niciodată, indiferent de cât de mult talent ai. Asta am învățat de la tata și încerc să aplic în fiecare zi a vieții mele”, a mărturisit sărbătoritul zilei.

Ianis nu a fost uitat nici de foștii coechipieri de la Viitorul, iar pe site-ul oficial al grupării i s-au transmis marți mesaje de felicitare.

Genk şchioapătă

După zece etape în campionatul Belgiei, campioana en titre a țării nu o duce prea bine, fiind abia pe locul 6 în clasament, ultima poziție de play-off. Iar distanța e de 10 puncte față de liderul Brugges. Ianis Hagi și coechipierii săi speră să obțină ceva din confruntarea cu Liverpool de diseară, sperând să continue în 16-imi, fie în Champions League, fie în Europa League. Momentan, după două etape, Genk are doar un punct după remiza albă cu Napoli, fiind ultima în grupă din care mai fac parte Livepool și Salzburg.

„Este un meci esențial contra unui club uriaș, care domină Europa. Dar dacă ne vom gândi la asta, nu vom avea nicio șansă, intrăm degeaba pe teren. Trebuie să ne autodepășim ca să obținem ceva din acest meci, altfel va fi extrem de greu să mai ajungem în primăvara europeană”
Felice Mazzu, antrenor Genk

Urmărește-ne pe Google News