Amândoi au ajuns ieri în faţa judecătorilor de la Sectorului 1 şi abia dacă s-au privit în ochi. Cu toate acestea, magistraţii le-au cerut să găsească un mod de a se împăca până la următorul termen, stabilit pentru sfârşitul lunii viitoare.
Aflat la judecătorie pentru dosarul în care e acuzat că ar fi sprijinit ilegal campania electorală din 2008 a Partidului Social Democrat, omul de afaceri Ioan Niculae a trecut repede de la sala de penal la cea de civil, unde soţia sa îl aştepta pentru procesul de divorţ intentat culmea, chiar de miliardar în noiembrie anul trecut. Atunci când a intrat în sala de judecată, patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu nici măcar nu şi-a privit nevasta de care vrea să se despartă, supărat probabil că aceasta a reacţionat în luna mai a acestui an, cerând partajarea averii estimate de Top 300 Capital la peste 1,6 miliarde de euro.
În niciuna dintre cele două speţe civile, magistraţii n-au vrut să meargă mai departe până când nu le-a cerut soţilor Niculae să se împace. În acest context, avocaţii celor doi au susţinut că vor face toate diligenţele pentru ca oamenii pe care-i apără să reuşească să încheie o tranzacţie, pentru ca anumite aspecte din negocierea celor doi să nu fie făcute publice. Ambele procese se vor relua la sfârşitul lunii viitoare.

Urmărește-ne pe Google News