În ediția recent încheiată a campionatului au jucat mai mulți francezi, printre care Gregory Tade, cel trimis în iarnă de Steaua să se pregătească la Liceul Mircea Eliade, Harlem Gnohere, golgheterul celor de la Dinamo, Nouvier, de la CFR Cluj, dar și „lupii” Romain Inez și Fabrice Begeorgi. Aceștia au vorbit în materialul „Călătorie în capcanele României”, din „Journal de Dimanche”.

„Am jucat și în Bulgaria, iar reputația acestor țări este bună. Poate fi o capcană”, a spus Romain Inez, cel care a strâns doar 4 apariții în tricoul Petrolului.

„Clubul mi-a dat o mașină ca să pot ajunge la antrenament, dar era un tomberon! Franele au cedat. Mecanicul mi-a cerut 150 de lei. N-am atins nimic, am refuzat să plătesc eu. Reparația a întârziat, am amenințat că nu mai vin să mă antrenez. Bizar, a doua zi mașina era reparată. Nu sunt dezgustat de țară. Fără problemele cu banii, as fi ramas. Dar ca să semnezi în România acum trebuie să-ți placă să tragi la galere”, a completat celălat francez „găzar”, Fabrice Begeorgi, care a bifat 11 meciuri și 1 gol.

Nici Harlem Gnohere, cel care din punct de vedere sportiv a avut cele mai bune rezultate (31 de meciuri și 12 goluri la Dinamo), nu este mulțumit. „Am primit oferte din Qatar, Arabia Saudită și China cu salariu de 10 ori mai mare. Dar președintele a refuzat: cere un milion de euro pe mine, deși eu am venit gratis”.

Urmărește-ne pe Google News