Lampard a jucat la Chelsea pe postul de mijlocaş timp de 13 ani, perioadă în care a câştigat în special trei titluri şi Liga Campionilor. Sezonul trecut, la prima sa experienţă ca antrenor, fostul internaţional englez a ratat ascensiunea în Premier League cu Derby County, pe care a dirijat-o până la barajul de promovare.

”Sunt extrem de mândru că revin la Chelsea ca antrenor principal, a declarat Lampard într-un comunicat. Toată lumea ştie cât de mult iubesc acest club şi istoria pe care am împărtăşit-o. Unica mea preocupare este acum să pregătesc echipa pentru sezonul ce vine”.

Lampard îi succede în postul de antrenor italianului Maurizio Sarri, care a câştigat în ultimul sezon Europa League. Tehnicianul italian a plecat de la Chelsea, după un singur sezon, la Juventus Torino.

Agerpres

Citește și:

Creierul unui jucător cu origini românești a salvat lumea hocheiului! Pe baza rezultatelor studiului asupra creierului lui Larry Zeidel, alți 146 de jucători din NHL care s-au ales cu leziuni cerebrale de pe urma carierei au obținut despăgubiri de 19.000.000 $

Urmărește-ne pe Google News