”Joc tenis de peste 10 ani. Acest sport este un hobby pentru mine şi pentru fratele meu şi ajungem pe teren de fiecare dată când programul ne permite. Nu am practicat sport de performanţă în copilărie, dar mi-a plăcut mişcarea. Jucam fotbal, dar practicam şi atletism sau volei. Fotbalul este pe primul loc pentru mine, urmat de tenis”, mărturiseşte Ionuţ.

Vor să joace cu Năstase şi Ţiriac

Fratele său, Robert, care ocupă şi funcţia de deputat în Parlamentul României, spune că ar dori să înveţe câteva lovituri de la ”profesorii” Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. ”Am jucat cu persoane cunoscute din România, dar nu am avut încă ocazia să schimb câteva mingi cu vedete din lumea tenisului, precum Ilie Năstase sau Ion Ţiriac. Iubesc acest sport şi aş putea să învăţ ceva de la aceşti foşti mari sportivi”, a explicat Robert.

Sponsorii pilotului Ponta

Cei doi fraţi sunt implicaţi activ, prin companiile pe care le deţin, în sponsorizarea mai multor activităţi sportive, printre care şi a politicianului Victor Ponta, noul preşedinte al PSD. ”Sunt implicat  ca sponsor la Dinamo, echipa al cărui susţinător sunt. Vreau să mă implic mai mult la club, să ajut echipa, dar nu neapărat ca acţionar. De asemenea, suntem sponsorii principali ai lui Victor Ponta în campionatul de raliuri, dar şi ai naţionalei masculine de handbal. Suntem implicaţi şi la federaţiile de şah şi de snooker, la ultima chiar activ în organizarea unei importante competiţii europene”, ne-a declarat Ionuţ.

Urmărește-ne pe Google News